Artikel Vrouw ‘Altijd alles kwijt’

Of ik mee wilde werken aan een artikel over opruimen voor Vrouw. Daphne van Rossum belde mij met dit verzoek. Ze was, door haar rommelige bureau, verkozen tot meest rommelige redacteur en had mij gegoogled.
Na een paar minuten bedenktijd besloot ik in te stemmen. Ik wilde ook graag een ander geluid en beeld laten zien over opruimen dan de populaire programma’s op televisie.

Opruimen is in mijn beleving voor iedereen anders. Uiteraard, er zijn overeenkomsten, maar toch is het bij iedere klant waar ik kom, aftasten wat wel en wat niet werkt. Welk verlangen of wens heeft de klant. Dat is echt bij iedereen anders. Daaraan tijd en aandacht  besteden hoort bij mijn werk als opruimcoach.

Na een volle dag bij Daphne in haar appartement, compleet met visagiste en fotograaf, ging ik voldaan naar huis. Hier was lekker opgeruimd!

Zaterdag 20 februari was het daar… het artikel, een verslag van de opruimsessie bij Daphne van Rossum, redacteur bij Vrouw (zaterdagbijlage van De Telegraaf). Hier kun je het hele artikel zien: Artikel Vrouw

 

vrouw pagina 1

Artikel Vrouw ‘Altijd alles kwijt’ pagina 1

Vrouw pagina 2 small

Artikel Vrouw ‘Altijd alles kwijt’ pagina 2

Vrouw pagina 3 small

Artikel Vrouw ‘Altijd alles kwijt’ pagina 3

Vrouw pagina 4 small

Artikel Vrouw ‘Altijd alles kwijt’ pagina 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Vrouw, bijlage van De Telegraaf, 20 februari 2016

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.